VåraTjänster

Våra olika verksamhetsområden

Powerup är ett företag som specialiserar sig på att utföra elektriska installationer för både privat och företagskunder. Vi har expertis inom olika områden såsom belysning, kraft, larm och övervakningssystem samt solcellsanläggningar.

När det gäller belysning kan vi hjälpa till med allt från installation av enkla taklampor till mer avancerade LED-belysningssystem. Vi kan också hjälpa våra kunder att installera smarta styrningar för besparingar och komfort.

När det gäller säkerhet har vi kunskap om larm och övervakningssystem. Vi kan installera system som integreras med t.ex. hemautomatiseringssystem eller system som arbetar helt självständigt.

Vi arbetar också med solcellsanläggningar som tillåter våra kunder att producera sin egen elektricitet och dessutom spara pengar på sin elräkning.

Inom alla dessa områden strävar vi efter att erbjuda högkvalitativa lösningar som är skräddarsydda efter kundens behov. Vårt team av professionella elektriker har lång erfarenhet och kompetens och är redo att hjälpa alla våra kunder oavsett deras behov och önskemål.

Privatkunder

Våra elinstallationer för privatkunder inkluderar allt från grundläggande reparationer och underhåll till fullständig installation av belysning, värmesystem, smarta hemlösningar och annan elektrisk utrustning. Vi har erfarna och licensierade elektriker som arbetar enligt säkerhetsstandarder och som alltid prioriterar kundens behov och budget. Vi erbjuder även konsultation och rådgivning om hur man kan effektivisera sin elanvändning och spara pengar på sin elräkning.

Företagskunder

PowerUp är företaget som tar hand om allt inom elinstallationer för företag. Vi har specialiserat oss på att hjälpa företag med allt från installation av nya elsystem till reparationer och uppdateringar av befintliga system. Vi erbjuder även ekonomiska och energieffektiva lösningar som kan hjälpa företag att spara pengar. PowerUp garanterar tillförlitlighet och kvalitet, vilket gör att våra företagskunder kan känna sig trygga med att de får en säker anläggning som klarar sig många år framåt. Med tillförlitlig och professionell service är PowerUp den perfekta lösningen för företag som behöver hjälp med elinstallationer och lösningar.

Industrial Services

Industrikunder

Vi erbjuder en mängd olika installationslösningar för industrisektorn. Vi kan installera allt från maskiner till kontrollsystem och automatiserade produktionslinjer. Vårt team av högt utbildade och erfarna tekniker kan hjälpa till att optimera produktionen och minska driftstopp genom att säkerställa att installationerna är korrekt genomförda och fungerar som de ska. Vi arbetar också med kunder för att säkerställa att alla installationer uppfyller alla säkerhetsregler och överensstämmer med industristandarder. Vi ser alltid till att vi levererar hög kvalitet och pålitliga installationer som passar kundens behov och krav. Med vår erfarenhet och expertis inom installationer inom industrisektorn kan vi hjälpa företag att öka produktiviteten och skapa en effektivare arbetsmiljö som gynnar deras verksamhet på alla nivåer.

Rulla till toppen