Gröna Energilösningar

Elbilsladdning

Läs mer om de olika lösningar vi erbjuder. Vi hjälper till hela vägen att erbjuda en färdig lösning för dig som kund. Vi har en lösning för alla, från små privata till stora offentliga och alla där i mellan.

Energilagring

Batteribaserad energilagring möjliggör förnybar energilagring och balans av energiflödet. Batteriteknologins utveckling är avgörande för ett hållbart energisystem.

Solenergi

Solceller är en miljövänlig energikälla från solen som minskar beroendet av fossila bränslen och CO2-utsläpp. Det är populärt för både privata och företag. Investering i solceller är lönsamt.

Vårt erbjudande till dig som kund

Vi erbjuder en bred portfölj av totalentreprenader för gröna energi lösningar och tjänster till både privata och företagskunder. Genom att kombinera vårt expert kunnande inom hållbara energilösningar med vår mångåriga erfarenhet i branschen är vi stolta att kunna erbjuda högkvalitativa tjänster för att uppfylla våra kunders unika behov. Oavsett om det är solenergi, energilagring eller laddlösningar för bilar, så kan vi hjälpa dig hitta rätt lösning för att minska din klimatpåverkan och spara pengar samtidigt. Vårt fokus ligger alltid på att leverera innovativa, pålitliga och effektiva lösningar som kommer att hjälpa våra kunder att nå sina hållbarhetsmål och bidra till en bättre framtid för oss alla.

Hur vi jobbar med olika projekt

På Powerup är vår mission att guida dig genom en sömlös process av tre centrala steg – konsultation, offert och avtal – för att hjälpa dig att skapa den perfekta anläggningen för dina behov. Vid behov av hjälp med finansiering av er nya anläggning kan vi förmedla hjälp från våra samarbetspartners.

Konsultation

Vårt mål är att ge dig skräddarsydda lösningar för dina behov och möjligheter att spara energi och pengar på lång sikt. Vi arbetar tillsammans med dig för att förstå dina unika behov och utmaningar, och skapa en hållbar och effektiv lösning som passar perfekt för ditt hem eller företag. Oavsett om du vill minska dina koldioxidutsläpp, öka din självförsörjning på energi eller bara få mer kontroll över din energiförbrukning kan vi hjälpa dig att uppnå dina mål på ett kostnadseffektivt sätt. Kontakta oss idag för att boka din skräddarsydda konsultation!

Offert

Vi specialiserar oss på att erbjuda skräddarsydda lösningar som passar dina unika energibehov. Vårt team arbetar nära med dig för att förstå dina behov och skapa skräddarsydda offerter som överensstämmer med din budget. Vi tror på transparens och strävar efter att ge dig konkurrenskraftiga priser utan att kompromissa med kvaliteten. Oavsett om du vill minska din koldioxidavtryck eller optimera din energieffektivitet är vi engagerade i att leverera lösningar som uppfyller dina specifika behov.

Avtal

När du godkänner vårt offertförslag, är nästa steg att vi upprättar och går igenom avtalet. Vi hjälper till med ansökan av de stöd som kan vara aktuella och om du som kund vill ha hjälp med finansiering för din nya anläggning har vi bra och etablerade partners för det. Vårt erfarna team står till ditt förfogande för att ge dig den bästa möjliga hjälpen och rådgivningen. Vi är dedikerade till att se till att ditt projekt går så smidigt som möjligt, och vi är alltid redo att arbeta tillsammans med dig för att uppnå dina mål. Låt oss ta hand om alla praktiska och administrativa detaljer.

Konsultation

Vårt mål är att ge dig skräddarsydda lösningar för dina behov och möjligheter att spara energi och pengar på lång sikt.

Vi arbetar tillsammans med dig för att förstå dina unika behov och utmaningar, och skapa en hållbar och effektiv lösning som passar perfekt för ditt hem eller företag.

Oavsett om du vill minska dina koldioxidutsläpp, öka din självförsörjning på energi eller bara få mer kontroll över din energiförbrukning kan vi hjälpa dig att uppnå dina mål på ett kostnadseffektivt sätt.

Kontakta oss idag för att boka din skräddarsydda konsultation!

Offert

Vi specialiserar oss på att erbjuda skräddarsydda lösningar som passar dina unika energibehov.

Vårt team arbetar nära med dig för att förstå dina behov och skapa skräddarsydda offerter som överensstämmer med din budget.

Vi tror på transparens och strävar efter att ge dig konkurrenskraftiga priser utan att kompromissa med kvaliteten.

Oavsett om du vill minska din koldioxidavtryck eller optimera din energieffektivitet är vi engagerade i att leverera lösningar som uppfyller dina specifika behov.

Avtal

När du godkänner vårt offertförslag, är nästa steg att vi upprättar och går igenom avtalet. Vi hjälper till med ansökan av de stöd som kan vara aktuella och
om du som kund vill ha hjälp med finansiering för din nya anläggning har vi bra och etablerade partners för det.

   Vårt erfarna team står till ditt förfogande för att ge dig den bästa möjliga hjälpen och rådgivningen. Vi är dedikerade till att se till att ditt projekt går så smidigt som möjligt, och vi är alltid redo att arbeta tillsammans med dig för att uppnå dina mål. Låt oss ta hand om alla praktiska och administrativa detaljer.

Rulla till toppen